Descurcandu-ne in punctul de bifurcatie

Intrebare: Daca calea spre punctul de bifurcatie este inevitabila, atunci care este sarcina noastra, care este scopul?

Raspuns: Sarcina noastra este sa avansam spre acest punct inainte de a aparea in mod natural. Asta poate fi facut daca explicam si demonstram raul spre care ne indreptam, starea fortata in care ne aflam si cum aceasta stare fortata poate fi corectata spre o buna  dezvoltare constienta. Asta nu este doar recunoasterea raului ci este o corectie.

Aici, noi trebuie sa ne jucam cartea pe un foarte simplu, de baza, sentiment uman: atitudinea noastra fata de copii. Inca ne-a mai ramas o urma de predispozitie in acest sens, desi e departe de ceea ce a fost, sa zicem in urma cu 50 de ani. Azi, exista o anumita raceala si lipsa de consistenta a relatiilor dintre parinti si copii, dar o anumita baza a ei a ramas inca.

 In plus, noi putem lucra prin intermediul mass media si a celebritatilor. Avem nevoie sa prezentam lumii dezvoltarea integrala si autoeducatia/autodezvoltarea, ca o miscare la moda asa incat ea ar fi respectabila, ar darui onoare persoanei, exaltare, respect, stima de sine si un sens de apartenenta la o miscare de elita .   

 Din „Discutie despre Dezvoltarea integrala” 23.06.12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: