Diferenţa esenţială

Întrebare: În conexiunea noastră, înainte de a ieşi la diseminare, există un loc pentru concepte ca gelozie şi respect?

Răspuns: Desigur. Vei vedea că suntem implicaţi (angajaţi) cu ego-ul unei persoane, înţelegem fundamentul naturii sale. Prin urmare, trebuie să existe gelozie, control, respect şi apreciere, de asemenea un sentiment de securitate, avansare, bucurie şi aşa mai departe. Toate aceste caracteristici trebuie să fie în muncă.

Singura problemă este că persoana trebuie să-şi amintească pentru ce face asta. Sarcina cea mai importantă este de a aduce lumea la o stare integrală. Într-o astfel de formă ne ridicăm la o energie mai mare, la un obiectiv mai înalt, este diferenţa esenţială dintre campania noastră de diseminare şi altele. Realizăm asta din acest punct, acesta este primul şi ultimul. Este primul, deoarece noi începem pregătirea interioară de aici şi este ultimul, deoarece cu el, vom merge la oameni şi îl vom insera în inimă. Prin urmare, este mereu transmis în fluxul atelierelor noastre, discuţiilor, răspunsurilor, întrebărilor, cântecelor, indiferent de ceea ce facem.

 Este vorba despre o direcţie clară, pentru a transforma masele într-o unitate completă, pentru că sub o astfel de formă, se vor potrivi şi se vor echilibra cu întreaga natură. Obiectivul cel mai important este sarcina principală care determină întreaga metodă de la începutul acţiunii, este rezultatul final dorit.

În plus, devine principala motivaţie pentru muncitorii din întreprinderea de diseminare a metodei integrale. Participând la conexiunea integrală, prin ea; ei transmit energie superioară şi simt cum ea îi umple, ei trăiesc aceasta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: