Distragerea Atentiei de la Picanterii

Intrebare: Cum pot lua parte barbatii si femeile la procesul integralitatii?

Raspuns: In principiu, nu exista diferente anume intre barbati si femei. In clasa, este preferabil, desigur, sa protejam barbatii de interferentele sexuale si sa ne asiguram ca desi stau impreuna intr-un grup mixt, acest lucru nu ii va distrage de la constientizare. In mod special daca sunt in cerc si se uita unii la altii si comunica, ei trebuie sa invete sa se ridice deasupra atractiei sexuale si respingerii „animalului” lor astfel incat sa se uite la fiecare persoana din cerc ca sursa dorintei, si ca fiecare poate deveni integrat cu ceilalti, deasupra corpului lor. Aici trebuie sa ajungem.

Daca remarcam acest gen de probleme persista, trebuie sa constituim un grup in care acest fel de probleme sa nu apara.

Intrebare: In faza a doua a studiilor, noi pregatim experti, atat barbati cat si femei. Sarcina barbatului este mai mult sau mai putin inteleasa. Insa ce sarcini ar trebui sa aiba femeile?

Raspuns: Cred ca mai multe sarcini educationale pentru copii, pentru pensionari, si mai putin pentru grupuri cu varsta intre 17-50 de ani unde mai potriviti sunt instructorii barbati.

Desigur, asta inseamna sa fiti acordati la societatea in care sunteti implicati cu :Europenii, Asiaticii sau Sud Americanii. Invatarea ar putea avea loc de catre cupluri care ar putea arata cum coopereaza cu succes unul cu celalalt. In acest fel, o buna atmosfera va fi creata in grup, si nu vor exista probelem sexuale.

Ei isi pot arata absoluta si egala cooperare, ca doi profesori, doua fiinte umane, care se apropie de lumea integrala, si doresc sa fie incluse in umanitate deasupra corpurilor lor, deasupra hormonilor, si a altor consideratii, si apoi asta va influenta grupul si ei vor putea sa fie capabili sa lucreze in tacere si in pace.

Din “Discutie despre Educatia Integrala”22/05/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: