Ecologiștii în panică

Întrebare: La Polul Nord a fost înregistrat recent un grad sub zero în loc de cele 30 de grade sub zero care se înregistreaza de obicei acolo. Biologii susțin că Storm Frank, care a fost cauza unor ploi abundente și furtuni în Marea Britanie, a adus un curent de aer cald tropical la Polul Nord. De ce se întâmplă acest lucru?

Răspuns: Pământul nu mai este în echilibru, deoarece noi, oamenii, suntem complet în afara echilibrului unul cu altul.

Până la Primul Război Mondial umanitatea și natura nu au fost globale. La scurt timp după primul război mondial, al doilea război mondial a început, iar după război și distrugere, a început reconstrucția lumii și a debutat dezvoltarea internetului. Toate acestea au condus la faptul că omenirea a devenit cu adevărat globala, dar funcționează și se conecteaza incorect în satul nostru mic.

Această evoluție a creat un dezastru teribil, o stare de contradicție universala completă; pe de o parte, există o opoziție între unul si altul și, pe de altă parte, o dependența absolută a unei parti asupra celeilalte. Este ca într-o familie în care fiecare depinde de toată lumea, dar ei nu se iubesc unul pe altul, și se critică reciproc.

Întrebare: Ați compara conflictul dintre persoane cu ceea ce se întâmplă în natură?

Răspuns: Desigur, la urma urmei, omenirea este cel mai înalt nivel al naturii! Noi credem că natura este compusă numai din nivelurile mineral, vegetal și animal, dar nu este umanitatea o parte a naturii?

Suntem blocati impreună intr-o teribilă agresiune reciprocă și, odata cu noi, toată natura. Noi toți devenim un singur instrument, un sistem care este complet rupt și nu poate găsi posibilitatea de a reveni la un echilibru intern.

Am fost deja în acest tip de stare de 40 – 50 ani; aceasta este o problemă uriașă care continuă să crească. Anul 2015 a fost o demonstrație a dezechilibrului nostru, iar anul 2016 va deveni un an de testare; va înțelege umanitatea ce se întâmplă cu ea, de ce există acest dezechilibru și cum să iasă din el.

Adică depinde de noi să recunoaștem problema și să înțelegem că cel mai important lucru este ca noi toți împreună trebuie să ne grăbim pentru a salva natura, pentru că dacă oamenii nu încep sa restabileasca armonia, ceea ce este absolut necesar într-un sistem integral, care este reciproc conectat, atunci lumea noastră pur și simplu se va prăbuși.

Întrebare: Ce ar însemna să se grăbească pentru a ajuta și a salva natura?

Răspuns: În primul rând trebuie să ne unim între noi și în al doilea rând, sa facem tot ceea ce putem să nu răsturnam echilibrul naturii. Nu avem timp; am trecut deja de linia roșie.

Întrebare: Credeți că anul 2016 va fi punctul de cotitură?

Răspuns: Nu, am trecut deja de punctul de cotitură, dar pentru că acest lucru se întâmplă treptat, avem posibilitatea de la nivelul uman sa echilibram restul nivelurilor din natură, deoarece nivelul uman este cel mai mare.

Dacă noi toți începem să ne aliniem în gândurile noastre, să ne unim într-un întreg, completându-ne reciproc, dacă sarcina noastră este de a susține tot ceea ce se întâmplă și de a supraviețui pe această planetă, atunci vom fi capabili de a restabili totul.

Întrebare: Ce ar obliga o persoană egocentrica să se comporte asa?

Răspuns: Ar trebui să fie o amenințare inevitabila la viața tuturor omenilor și la fel și la viața acesteia!

Trebuie să ajungem la o stare în care ONU sa devina cu adevărat Organizația Națiunilor Unite, o organizație interesata de supraviețuirea omenirii și de prevenirea politicilor înguste ale unui număr limitat de națiuni.

Adică totul depinde de umanitate. Întrebarea este, cât de mult sânge va costa? Fie acest lucru se va întâmpla rapid și cu puțina vărsare de sânge, sau vor fi încă mulți ani de războaie, suferință și probleme suplimentare până omenirea își va veni în fire și va începe sa atingă echilibrul interior. Balanșa omenirii va echilibra și natura, iar apoi, unde este necesar grădinile vor înflori, iar unde nu este necesar, va fi zăpadă și gheață.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Michael Laitman” 1/1/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: