Era Educaţiei Globale

Am nevoie sa creez tipul de mediu şi atmosfera in jurul meu, care mă vor convinge în mod constant de faptul ca a fi interconectat şi compatibil cu alţii mă va duce la o viaţă mai sigură şi mai bună. Este o viaţă unde voi simţi binele.

Iei formula de interconectare totală între toate elementele din natură şi o dezvălui oamenilor intr-un mod in care pot înţelege. Trebuie să le explici că este bine să aibă grijă unul de altul, pentru că acesta este modul in care devii similar cu natura care te înconjoară. În acest sens, vei beneficia de ceva mare, deoarece obţii armonia cu natura. Apoi, toate forţele naturii, atât ascunse, cat şi revelate, vor fi binevoitoare faţă de noi, iar noi vom beneficia în orice fel.

Haideti să realizam un experiment şi sa vedem cât de mult vom reuşi în afaceri şi in economie dacă începem sa ne tratam unii pe alţii cu mai multa compasiune, ca membrii unei familii. Acest lucru este dificil; cu toate acestea, dacă începem să ne convingem unii pe altii in mod subtil, fără nicio presiune, atunci cu siguranta nimeni nu va pierde.

Ii învăţ pe copii mei să nu se lupte, sa nu provoace pe altii, să fie politicosi, să spuna „te rog” şi „iti mulţumesc”, să împărtăşeasca şi să-si facă prieteni. Ii învăţ aceste lucruri pentru că ştiu că acest comportament le va oferi o siguranţă maximă. Nu-i învăţ pe copii mei să dea cu pumnul in oameni sau sa fure, deoarece în primul rând, vreau să fie în siguranţă în viaţă. Dacă ei sunt buni cu oamenii, vor găsi întotdeauna o condiţie mai mult sau mai puţin normala in care să existe.

De ce nu putem stabili aceste relaţii la nivel mondial? Am luat în considerare toate acestea înainte – în viziunile noastre despre societati utopice.

Trebuie să luminam oamenii cu privire la era in care intram. Toată lumea trebuie să înţeleagă că trăim în era în care totul este interconectat, unde toată lumea este ca o parte dintr-o singură familie, şi fiecare este dependent de ceilalti. Aceasta este era în care ne reeducam să devenim un element global şi integrant al societăţii, o eră în care fiecare persoană înţelege unicitatea ei, propria sa contribuţie unică in lume şi pentru acest motiv ar trebui să se simtă responsabil pentru partea sa. Fiecare persoană trebuie să se simtă în acest fel în raport cu toti ceilalti.

Dintr-o discutie privind educaţia globala 9/7/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed