Eternitatea Procesului Integral

Intrebare: Cat de mult va scadea incidenta crimelor intr-un oras in care am implementat educatia integrala, astfel incat sa fim siguri ca munca a fost indeplinita in proportie de 10-20%?

Raspuns: Cred ca procesul educatiei integrale este fara sfarsit. Noi trebuie in mod constant sa impingem oamenii sa avanseze. In oras ar trebui sa se dezvolte in tot acest timp proprietatea spirituala, unitatea. Prin urmare, serviciul educatiei integrale trebuie sa actioneze acolo in mod constant. Acest proces ar trebui sa includa cateva zeci de oameni care sa lucreze cu educatia integrala, seminarii, sesiuni de training si chestionare.

In primul rand, asemenea evenimnete ar trebui sa aiba loc in fiecare scoala sau sa existe un program prelungit in care elevii sa primeasca educatia integrala. Acesta este un mod diferit de educatie.  Nu sunt exercitii scolare in fata unui profesor, ci mai degraba discutii asupra unor probleme intr-un semniar cu un psiholog. Asemenea munca este foarte productiva, si rezultatele ei sunt serioase.
Din Kab TV “Orasul Experimental: Educatia”, 03/03/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: