Expundând inimile

Înlătura veșmintele false. 

Trecem printr-o etapă necesară a dezvoltării umane care ajută la expunerea adevăratului „Eu” al fiecăruia. În viitor va trebui să reconstruim vechiul sistem fals al relațiilor. În general convențiile acceptate și curtoaziile erau frumoase dar înșelătoare.

Astăzi natură ne cere să fim sinceri și să-i potrivim mecanismul care este coeziunea reciprocă care este adevărată, directă  și sinceră, cordială.

Așadar nu mai putem acoperi relațiile dintre noi cu politețe falsă.  Dimpotrivă, pretenția dispare și nimeni  nu  vrea să asculte minciunile care sunt îmbrăcate în haine de lux. Va trebui să rupem toate aceste veșminte și să vorbim direct din inimă, așa cum ar trebui să fie într-un unic mecanism social.

De la inimă la inimă

În acest context, mijloacele moderne de comunicare cum ar fi ecranele computerelor de diferite dimensiuni și rezoluții, sunt de fapt, pregătirea noastră pentru următoare etapă. Ele aduc oamenii împreună și expun pe toată lumea. Indiferent de cât de mult m-am ascuns în spatele display-ului meu, totul despre mine este cunoscut și știut.

Nu e loc în care să te poți ascunde și totul este văzut: contul de bancă, familia, locul de muncă, relațiile mele, prietenii mei, conversațiile mele și statisticile lor, preferințele mele, mărimea hainelor și a pantofilor, gusturile mele,  activitățile mele.

Totul este știut de toți, o persoană este dezbrăcată, goală, și alții văd ce ea însăși nu își cunoaște propria persoană. Datele ei sunt studiate de psihologi, sociologi,analiști, și profesioniști care înțeleg legile societății umană și psihologia umană.

Toate acestea ne vor conduce la o stare în care vom dori să devenim goi, adică să ne unim între noi fără să ascundem nimic, unde toată lumea să fie integrată în toată lumea, unde nu există cortine și ecrane între noi, inclusiv afișajul cu cristale lichide a unui monitor, iar noi toți vom simți toată lumea cu inimile noastre. Suntem toți o singură inimă.

Numai o astfel de unitate va corespunde în mod absolut naturii care încă ne oferă aceste ecrane, dorind să ne țină strânși legați prin intermediul lor.

Din emisiunea de pe Kab TV ”O nouă viață” din 20.01.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: