Femeia – comandant

Comentariu: În timpul pandemiei, au fost realizate diverse studii care au arătat că țările conduse de femei au avut mai mult succes în lupta cu pandemia decât cele conduse de bărbați.

Răspunsul meu: Vorbesc tot timpul despre acest lucru. Bărbații sunt preocupați doar de aparențe. Femeia este cea care-și asumă toată responsabilitatea. Așa cum femeia conduce totul acasă, la fel și în cazul lumii, care este casa noastră. Ca atare, ar trebui să existe un majordom feminin.

Comentariu: Psihologii de la universitatea Stanford au afirmat că o femeie politician ar trebui să tie ca un cameleon, să combine cu măiestrie calitățile politice ale femeii și ale bărbatului.

Răspunsul meu: Este tot ce poate face. Uitați-vă cum comandă ea casa, ordinea pe care o face acasă. Lasă-l singur pe bărbat o săptămână – ea va trebui să curețe apartamentul o lună întreagă. Este ceva clar pentru toți.

Întrebare: Deci nu este o noutate pentru tine faptul că femeile trebuie să conducă țara?

Răspuns: Este de la sine înțeles! Este ceva dat nouă de către natură. Casa este numită după femeie și nu după bărbat. De aceea, ar trebui să le facem manageri de țară pe femei iar pe bărbați, executanți ai sarcinilor. Pe scurt, este nevoie de mâna puternică, bună, inteligentă și de încredere a femeilor înțelepte. Asta-i tot! Lumea nu are nevoie de nimic altceva. Noi, bărbații putem merge să pescuim și să jucăm domino.

Întrebare: Poate femeia opri războiul? Poate opri ura?

Răspuns: Desigur. Chiar și războaiele interne, atât cele dintr-o stare anume cât și pe cele dintre stări. În vremea noastră ne schimbăm radical. Intrăm într-o eră diferită, una în care femeia poate comanda. Și vedem că lumea se transformă. Este necesar să le dăm femeilor oportunitatea de a conduce. Foarte bine! Cu cât bărbații se vor amesteca mai puțin, cu jocurile lor copilărești, cu invențiile lor, cu atât mai bine.
[268601]
Din programul KabTV “Știrile cu Dr. Michael Laitman” 5/11/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: