Forţa vie a Universului

Întrebare: Să presupunem că oamenii văd că, societatea care-i înconjoară are o influenţă negativă asupra lor, că îi constrânge şi, în orice moment, este  capabilă să modifice negativ viaţa lor. Cum pot primi forţa de a rezista acestei societăţi?

Răspuns: Noi le oferim forţa altruistă care este complet opusă puterii egoiste. Ea nu este destinată să distrugă, ci să echilibreze. Astăzi, toată lumea strigă: Trebuie să ne dezvoltăm şi să continuăm realizarea unei societăţi de consum! Pentru a creşte productivitatea în fiecare trimestru! Pentru a crea mai multe locuri de muncă! Să crească, să crească, să crească!

Creşterea nu mai este posibilă! În nici un fel. Ei strigă doar pentru că nu văd altă soluţie. Politicienii spun asta, pentru că ei au nevoie să-şi menţină poziţiile în guvern. Economiştii sunt tăcuţi, deoarece nu au nimic a spune.

Şi noi, aducem oamenilor sistemul integral care oferă unei persoane a doua forţă a Universului, a lumii, a naturii: forţa cooperării reciproce. Numai această forţă este forţa vie a întregii creaţii. Deoarece energia care transformă atomii, moleculele şi toate marile galaxii nu este doar forţa egoistă, ci în interior, există a doua forţă: forţa unităţii. Şi trebuie să scoatem această forţă din interior.

Dacă nu am avea forţa dăruirii şi iubirii, atunci nu ne-am fi născut, nu ne-am fi dezvoltat, nu am fi făcut nimic! Avem aceste impulsuri, dar la nivelul instinctiv cel mai de jos, pentru ca viaţa să existe. Înţelegem că avem nevoie de comunicare între noi, dar acum, natura cere următorul nivel de unitate, cel conştient!

Din kab.tv, “Lumea integrală”, 24.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed