Frica de moarte şi încarnări

Întrebare: De ce îmi este frică de moarte?

Răspuns: Corpului meu fizic nu îi este frică, ego-ului îi este. Îi este frică că nu mai poate să se satisfacă şi să se ridice la nivelul existenţei simple.

Problema este că atunci când dorinţele noastre egoiste primesc plăcere, moartea este deja simţită. În acţiunile ego-ului, în folosirea lui, se simte că totul are un sfârşit în respingerea Luminii din el, adică în moarte. Astfel, nu poate fi niciodată satisfăcut. Fiecare împlinire a egoului este o apropiere de moarte.

Întrebare: Ce este dincolo de moarte?
Răspuns: Nimic. Corpul fizic încetează să mai existe, dar Reşimot (informaţii spirituale) rămân. La nivel corporal au realizat ceva într-un anume fel, la un moment dat, în anumite circumstanţe.

Dar nivelul lor spiritual al implementării nu a avut încă loc pentru că persoana încă nu a atins acest nivel. De aceea, trebuie să treacă prin diferite circumstanţe.

După ce cineva începe următoarea încarnare a sufletului într-un nou născut astăzi, atunci din nou o linie lungă a creşterii are loc, timp în care are loc o corectare inconştientă a Reşimot. Iar apoi din nou, persoanei îi este dată oportunitate de a atinge nivelul de dezvoltare al sufletului, adică atingerea nivelului dorinţei de a dărui, împotriva dorinţei de a primi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: