Ideea Principala a Cartilor si Articolelor

Intrebare: Daca sustinem ca publicarea cartilor sprijina tranzitia la nivelul urmator, atunci care ar trebui sa fie natura articolelor de exemplu a celor economice?

Raspuns: Daca este dificil ca fara suportul expertilor sa prezentam cativa pasi exacti catre dezvoltarea ulterioara si sa explicam modul in care integralitatea din lume poate influenta imediat solutiile problemelor economice, financiare, industriale, organizationale, comerciale, internationale, etc putem macar sa prezentam liniile generale ale mesajului naturii si nevoia de a cauta solutii la aceste probleme prin conexiune si unitate.

Apoi, daca nu astazi, ci in curand expertii vor vedea ca totul este in realitate integrat si se rezolva in mod specific astfel. Si acest lucru se va intampla negresit. Noi putem da solutii pentru toate problemele individuale ale umanitatii cu care se confrunta omul obisnuit si de asemenea societatea internationala. Noi vom fi capabili sa facem asta treptat. Drept rezultat vor aparea mijloacele practice de a ne adresa crizei generale.

Intrebare: Putem spune ca idea principala a fiecarui articol este de a transforma prin unitatea noastra societatea liniara in una circulara?

Raspuns: Da, deoarece daca cineva priveste prin perspectiva intelepciunii Cabala, atunci intram intr-un sistem care este “circular” un sistem al corectiei care nu este liniar, al ego-ului uman ci un sistem care le include pe altele si astfel creaza impreuna o societate. Prin neutralizarea acestui ego, prin ridicarea deasupra sa, persoana incepe sa se conecteze cu ceilalti si sa creeze impreuna cu acestia, un intreg. Fiecare miscare ar trebui sa fie directonata astfel.

Din “Discutie despre Educatia Integrala” 31/05/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: