Întrebare lumească

Întrebare: Cum ajută Cabala la construirea relațiilor în cadrul familiei? Din moment ce am o audiență mare de femei, sunt interesate să găsească un partener și să creeze o familie cu el?

Răspuns: Deși aceasta este o întrebare lumească apropiată de fiecare dintre noi, este foarte complexă. La urma urmei, tocmai începem să atingem schimbările prin care trebuie să trecem în existența noastră de la un ciclu de viață la altul.

Prin urmare, aceste întrebări pot fi puse, desigur, dar răspunsul la ele este atât complex, cât și simplu. Simplu prin faptul că nimeni nu vă va spune nimic despre asta, deoarece nimeni nu știe răspunsul. Numai tu poți dezvălui informațiile din interior, pe care trebuie să le implementezi fie în mod bun, fie într-un mod rău.

Exact în modul de a-ți da seama de tine însuți este libertatea de alegere și singura oportunitate pentru o persoană de a se aplica corect în viața sa.

În ceea ce privește alegerea unui partener, acest lucru provine deja de la faptul că știi exact sau cel puțin îți imaginezi mai mult sau mai puțin cine ești în nucleul tău informațional, așa-numitul Reșimo (înregistrarea interioară a sufletului tău, starea sa viitoare) și dacă realizezi asta rapid, ei bine, confortabil, corect cu acest partener. Acest lucru nu este ușor, deoarece depinde de viziunea lui și a destinului tău ca fiind ceva compatibil.

Din „“Together about Important Things”  KabTV 14/07/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: