Kabbalah sustine Invatamant Separat pe Sexe

Intrebare: Sustii invatamant separat pe sexe. Totusi, tarile avansate, ale lumii l-au abandonat demult. Oare, asta recomanda Kabbalah?

Raspunsul meu: Kabbalah recomanda educatie separata, incepand de la varsta de 2, 3 ani. Fiziologia si psihologia fiintei umane – nu numai sufletul – aduc marturie asupra nevoii invatamantului separat. Chiar si oamenii de stiinta incep sa recunoasca acest lucru.

Die Welt(Lumea) a publicat un articol al unui pedagog si specialist in terapia familiei, renumit in Germania, Wolfgang Bergmann. El afirma ca baietii de azi sunt efeminati. Baietii mici vor sa faca galagie, sa se bata, sa-si cucereasca pozitia lor sociala si cu toate acestea sa fie iubiti. Dar nu este loc pentru toate acestea intr-o lume cu orientare pedagica predominant feminina. Baietii sunt din ce in ce mai mult cufundati in intelegere feminina, cu forta, ei sunt reorientati si feminizati. Lumea a devenit prea mica pentru baieti, este prea monotona si plicticoasa.

La ceea ce baietii se pricep sa faca bine, in mod special, nu se da apreciere nici la gradinita si nici la scoala. Lumea pedagogiei a “conspirat”, sa-i deturneze de la trasaturile masculine. Baietii devin agitati si neatenti, multi sufera din punct de vedere mental, sunt hiper activi sau deprimati.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: