Lăudați grupul

Creatorul938.04 a creat o condiție specială: un grup  cu ajutorul căruia putem ajunge la El. Altfel, nu am fi putut ajunge și am fi rămas la nivelul nostru, într-o existență egoistă.

Grupul este o calitate minunată, special, creată din grija pentru noi. Acesta este sufletul lui Adam, care s-a spart și o parte din el este în fiecare dintre noi. Când ne adunăm într-un grup, trebuie să ne conectăm împreună și apoi putem ajunge la Creator.

De fapt, avem o oportunitate uriașă, uimitoare, unică, de a ne aduna la un loc la nivelul nostru pământesc, de a aduce treptat această adunare a noastră la nivel spiritual cel puțin într-o oarecare măsură. Prin asemănarea eforturilor noastre, chiar și în mod egoist, trezim influența luminii superioare a Creatorului și astfel începem să ne apropiem de El.

Acesta este modul de a deveni ca El, de a ne ridica deasupra noastră și de a ne apropia de Creator. Toate acestea sunt grupul! Doar prin el vom putea face această călătorie. În rest, rămânem la cel mai de jos nivel (animal) în care ne-am născut.

Grupul este un instrument special și singura modalitate de a ne ridica de la nivelul unui animal la nivelul Creatorului.

Din Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/7/22, “Anularea în faţa prietenilor,” Lecţia 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: