Lumea este o reţea de conexiuni între fiecare şi toți cu Creatorul

Dacă ne-am putea transforma vederea interioară (ca un X-ray), atunci am descoperi o reţea de informaţii gigantică, care conectează toți locuitorii din lume.

Avem nevoie să consolidăm inacceptabilitatea criteriului strict şi unilateral. În trecut, a fost globalizarea de ţări, apoi globalizarea de corporaţii, iar acum este globalizarea de oameni în societăţile mici. Şi, atâta timp cât ne transferăm opiniile la întrebări generale despre politică şi economie, ne abatem de la ceea ce este important, de la integralitatea lumii.

Economia este pentru a menţine viaţa organismului viu sau social. Cu cât mai complex obiectul este, cu atât valoarea interdependenţelor din corpul său este mai mare, precum şi densitatea comunicării şi relaţiilor reciproce. Cunoştinţele ei sunt necesare pentru managementul financiar modern, pentru sprijin în viaţă, iar rezultatele lipsei de informaţii sunt întregul motiv pentru eşecurile noastre şi pentru criză.

Şi în ţări în care încă nu s-au dezvoltat astfel de conexiuni, ei încă nu se simt într-o criză, dar vor veni la asta, de asemenea. Şi dacă ne inventăm propriile legi, este ca si cum ridicăm ziduri în calea legăturilor naturale ale societăţii şi, în final, vom anula conexiunea naturală şi dezvoltarea.

Fără îndoială, toate obiecţiile la integrare, organizarea a tot felul de alianţe şi coaliţii, sunt împotriva dezvoltării sociale şi a planului naturii, şi, astfel, va aduce participanţii la decăderea lor.

La baza integrării se află aspiraţia forţei superioare unice a naturii, care aduce pe toţi la o singură formă, la consolidare, la participare, la unitate, la înţelegere reciprocă, la justiţie superioară. Astfel, diferitele tipuri de forme private de alianţe vor descoperi lipsa lor de coordonare la natura generală şi vor obliga creatorii de alianţe, într-un fel sau altul, să se întoarcă pentru a finaliza integralitatea.

Astfel, întregul sistem de valori noi, cele principale şi cele secundare, precum şi cele ale indivizilor şi ale societăţii, vor trebui să fie construite în coordonare cu priorităţile naturale, care vor aduce civilizaţia la armonie şi unitate.

Pentru a clarifica priorităţile, este important să se poarte discuţii şi forumuri şi să se asculte opinia publică, dar nu în scopul de a schimba priorităţile care sunt determinate de natură și care ne-au fost transmise de către Cabalisti, ci numai pentru clarificarea nivelului de dezvoltare al societăţii şi pentru corectarea educaţiei sale integrale.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: