Masa rotunda in Toronto

Pe 28 Iunie 2012 grupul de Responsabilitate Reciproca din Toronto a organizat cu succes in Toronto prima masa rotunda. Subiectul mesei rotunde a fost „Relatia din

Discutia a inceput la centrul mesei rotunde care a fost sustinuta de:

Ryan Dyment (miscarea Zeitgeist, Toronto), Directorul Executiv al Institutului de Economie Bazata pe Resurse, care distribuie materiale care ajuta persoana sa inteleaga natura dependenta a economiei moderne, o viziune holistica a viitorului umanitatii si a relatiilor sale cu mediul.

Trey Winney, organizator senior al Occupy Toronto;

Barbara Elizabeth Mercer, autor, poet si artist vizual care din 1962 a lucrat printre altele la TV Ontario, CBC, Compania Canadiana de Opera si baletul National al Canadei;

Julian Edwards, membru activ si vorbitor pentru Responsabilitate Reciproca;

Eric Hellman, coach comunicator, scriitor si consultant, ale carui proiecte trecute includ coordonarea Sustenabilitatii Mesei Rotunde la UN- Forumul Mondial de Habitat Urban (Vancouver), co-organizator al primei conferinte Spiritualitatea in Lucru din Toronto, organizator al evenimenyului Ziua Internationala a Pacii la Expozitia Mondiala si co-fondator al primului program de reciclare Cutia Albastra si al Consiliului de Reciclare din Ontario;

Tom Cooper, Director al Hamilton, Directorul Masa Rotunda Hamilton pentru Reducerea Saraciei.

Patrick Legault, reprezentantul Responsabilitatii Reciproce, Toronto.

Dupa ce au fost purtate discutii si au avut loc raspunsuri la intrebarile audientei, toti participantii la masa rotunda au participat la discutii pentru a raspunde la urmatoarele intrebari:

  1. Care sunt principalele valori care credeti ca ar trebui sa se afle in fruntea societatii noastre in secolul 21?
  2. Ce vreau eu personal sa fac pentru a incepe acesasta tranzitie catre un mediul nou, pozitiv?

Impresiile participantilor de la masa rotunda au vizat:

  • A existat un sentiment ca aceia care au fost prezenti nu numai ca erau pregatiti pentru acest eveniment, ci chiar asteptasera acest lucru de mult timp. Participantii la masa rotunda au spus ca este singura platforma globala care da posibilitatea unei persoane de a fi auzita si de a auzi pe altii, de a concentra tot ceea ce avem la aceasta masa rotunda. Oamenii au fost foarte multumiti la sfarsit si au intrebat cand va avea loc urmatoarea intalnire. La masa rotunda, a existat un sentiment foarte precis cu privire la modul in care lumea devine unita si tot ceea ce am auzit si am invatat pana acum devine dintr-o data foarte practic.
  • Cum pot explica ce sta si ce se ascunde dincolo de cuvinte? Cum imi pot converti gandurile si sentimentele, care sunt mult mai profunde decat cele mai profunde discutii sociale si subiecte? Este imposibil sa convertim, este necesar sa simtim. Raspunsurile noastre sunt la radacina relatiilor noastre cu ceilalti.
  • Multumiri tuturor celor care au depus atat de mult efort in organizarea mesei rotunde de ieri! Totul a fost gandit, incepand de la hartia si instrumentele de scris de pe mese, apa si prajiturile, logistica, clipurile, moderatorii… Ca urmare, toti participantii au simtit intentia unita. A fost frumos sa privim fetele si sa ascultam vocile vorbitorilor care au vrut sa isi exprime sentimentele pe care am dorit sa le transmitem tturor.

tre oameni in lumina crizei globale.”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: