Mass-media ca măsură a integralității

Întrebare: Rolul familiei obișnuite a fost întotdeauna de a susține toate tipurile de instituții sociale. Cum sunt relațiile reciproce ale familiei integrale stabilite cu societatea?

Raspuns: Depinde de ce nivel al societății vorbim. Dacă vorbim despre familia integrală tipică, atunci scopul este pentru o cultură socială complet diferită, adică, pentru niveluri diferite, evaluări, valori, o educație diferită pentru copii, o relație diferită între cupluri în activitatea lor, etc. Depinde.

Vorbim despre o lume complet diferită, despre o umanitate diferită. Este într-adevăr o cooperare integrală reciprocă a fiecăruia cu toată lumea, dar se întâmplă de obicei sub sponsorizare, sub protecție, cu aprobarea și ghidarea ușoară, sensibilă a mass-mediei. Acesta este cel mai important lucru. Potrivit mass-mediei, este posibil să se judece dacă suntem aproape de acest scop sau departe de el, opuși față de acesta. Astăzi, suntem diferiți și complet opuși integralității. Și aceste opoziții trebuie să fie dezvăluite ca rănile societății, ca degradare toxică, pe care avem nevoie s-o corectăm.

Mass-media din trecut începe să dispară treptat, din mai multe motive: din cauza lipsei de publicitate, a lipsei de participare cu ea, a dezvoltării internetului, care a înlocuit-o, etc

În măsura în care mass-media în forma sa obișnuită va dispărea treptat și va căuta un nou domeniu de activitate, precum și activități noi, va trebui să treacă printr-o reconstrucție majoră și să fie complet diferită, adică, să fie ceea ce va influența întregul sistem într-un mod pozitiv și eficient.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed