Modele de comportament în societate

Observaţie:  Există mai multe modele de comportament în societate care au fost descrise cu mii de ani în urmă. De exemplu, unele societăți trăiesc conform legii „ceea ce este al meu este al meu, ceea ce este al tău este al tău”. Acest model este specific visului american.

Comentariul meu:  Aceasta este considerată cea mai rea trăsătură – regula Sodomiților. Nu este nimic mai rău decât asta.

Această cale este vicioasă, iar Creatorul (natura) nu este de acord cu ea și distruge această mișcare. Dacă americanii rămân la nivelul „ceea ce este al meu este al meu, ceea ce este al tău este al tău”, ei se vor îndrepta pur și simplu către o fundătură.

Chiar și starea „ceea ce este al meu este al meu și ceea ce este al tău este al meu”, care este considerată deviza unui infractor, este mult mai bună decât aceasta, deoarece nu anulează comunicarea dintre oameni: eu iau de la tine, tu iei de la mine , suntem încă într-un fel de conexiune.

Există, de asemenea, starea „ceea ce este al meu este al tău și ceea ce este al tău este al tău”, care este legea dăruirii complete. Aceasta este starea unui om drept absolut care face totul pentru alții. El este gata să fie membru al unei societăți corecte și oferă un bun exemplu pentru ceilalți.

La asta ar trebui să ajungă societatea umană în viitor.

[273878]
From KabTV’s “Communication Skills” 8/21/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed