Modificarea genelor umane prin studiul Cabalei

La Stiri (din ScienceDaily) “O descoperire care ar putea sa duca la dezvoltarea de noi tratamente pentru dependenta de alcool” – Cercetatorii de la Academia Sahlgrenska din Gothenburg au descoperit un nou mecanism cerebral implicat in dependenta de alcool, care implica hormonul stomacal numit grelina. Atunci cand actiunile grelinei in creier sunt blocate, efectele alcoolului asupra sistemului [neurologic] de recompensare sunt reduse. Este o descoperire importanta, care ar putea duce la dezvoltarea de noi terapii pentru dependente de genul dependentei de alcool.

La Stiri (de la HealthDay):O varianta a unei gene are legatura cu gradul de severitate al alcoolismului” – O variatie a unei gene ar putea explica de ce unii oameni sunt mai dependenti de alcool decat altii.

Comentariul meu: Exista un sistem care preceda genele sau parintii si care defineste toate inclinatiile “bune” sau “rele” ale fiecarei persoane. Adjectivele sunt intre ghilimele, pentru ca totul este conform “planului”; noi trebuie doar sa ne corectam, prin educatie, la orice etapa a vietii (prin intermediul parintilor si al societatii, din copilarie si in continuare, tot restul vietii). Asta face Cabala pentru fiinta umana, deoarece Cabala modifica genele omenesti! Nu educatia face acest lucru, ci, prin studiul Cabalei, este atrasa forta [Luminii] Ohr Makif, care modifica natura omeneasca.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed