Modul de predare și rolul pe care îl are

Întrebare: În timp ce predai înțelepciunea Cabalei, iti dedici 90% din timp să susții prelegeri și să răspunzi la întrebări, mai puțin timp pentru ateliere și nu folosesti deloc jocurile de rol. De ce?

Răspuns: În principiu, am studiat doar primind materiale și punând întrebări. Aproape nu existau ateliere. Probabil predau mai departe metodologia profesorului meu în acest fel. În plus, este destul de dificil să introduc ceva nou în starea mea.

Observație: Dar ai putea să organizezi ateliere, jocuri de rol și să analizezi unele cazuri. Să spunem că s-a întâmplat ceva în unul din grupurile de zece. Ai putea lua un exemplu general standard, poți folosi acest exemplu pentru a învăța pe toți ceilalți și atunci toată lumea și-ar aminti asta.

Comentariul meu: Poate ai dreptate, dar nu sunt obișnuit. Sunt un „dinozaur” și îmi este deja greu să schimb ceva. Nu am văzut o astfel de stare în lumea spirituală și astfel de exemple în ea, care ar fi asemănătoare jocului de rol.

Întrebare: Poate că acest lucru nu este potrivit pentru studierea Kabbalei. Dar se poate aplica acest lucru pentru predarea integrală?

Răspuns: Orice se poate aplica: desene, filme, videoclipuri muzicale etc. Nu dezaprobez nimic.

Întrebare: Există vreo diferență în perspectiva noastră atunci când ascultăm o lecție înregistrată sau live?

Răspuns: Există o diferență. Ascultarea lectiilor în direct aduce o perspectivă, înregistrarea aduce alta și, prin alte surse, o a treia.

Din emisiunea KabTV „Abilități de management”, 24.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: