Neutralizarea Amenintarii

Privind la istori noastra, vedem ca tranzitia catre ura nefondata, ura care este cauza colapsului natiunii Israel si a exilului sau, este datorata caderii noastre de la nivelul „iubirii aproapelui ca pe tine insuti” la cel de iubire de sine. Totusi, acum avem posibilitatea de a actiona in directia opusa, de la separare, de la spargerea dintre noi, catre conexiune. Atunci vom restabili si ne vom indrepta catre intregirea natiunii Israel, a statului perfect Israel si catre atingerea starii in care nici un dusman nu se va mai ridica impotriva noastra, nu din cauza ca ne face mai puternici pregatindu-ne pentru razboi, ci pentru ca noi devenim capabili sa respingem, neutralizam si sa anulam aceasta posibilitate datorita unitatii dintre noi.

In mainile noastre se afla o forta neobisnuit de intensa si pe care trebuie sa incercam sa o folosim. Trebuie doar sa incepem si apoi dupa cateva actiuni indreptate catre conexiune, dupa incercarile de a deveni un om cu o singura inima cu un singur scop, de a ne simti uniti si de a dori sa avansam catre unitate, dupa cateva zile noi vom simti deja cum anumite forte se trezesc in noi.

Este ca si cum toate organele corpului unei persoane incep sa lucreze in armonie unele cu altele si chiar daca fiecare dintre ele actioneaza in propria directie, toate conlucreaza in directia scopului comun din sistem si apoi corpul devine din ce in ce mai sanatos astfel incat nimic nu ii mai ameninta integritatea. Si noi suntem la fel, pentru ca ajungem la echilibru in sistemul nostru prin conexiune, noi cream o societate in care nimeni nu mai poate cauza pagube din exterior si apoi vom reusi sa rezolvam toate problemele interioare, daca mai exista. Din momentul in care abordam fiecare problema din punctul de vedere al unitatii si conexiunii, noi vom putea sa ne organizam vietile pe toate nivelurile.

Din “Discutii pentru O Viata Noua” 12/08/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: