Noi deținem cheia fericirii

400ONU a emis o altă declarație prin care condamnă Israelul. Totuși, trebuie să înțelegem că motivul principal al urii față de evrei este faptul că nu ne îndeplinim scopul în lume, care este să explicăm tuturor națiunilor cum să obținem o conexiune bună și pace; altfel, lumea va aluneca mai departe în spirala ei descendentă.

Creșterea antisemitismului vine din legea generală a dezvoltării umanității. Dacă omenirea trebuie să se dezvolte și noi nu îndulcim această dezvoltare prin comportamentul nostru corect, atunci provocăm ură față de noi. Aceasta este o lege a naturii.

Prin urmare, antisemitismul va crește și există o singură soluție, care a fost descrisă în înțelepciunea Cabala și în Tora cu mii de ani în urmă. Nu vom putea scăpa de misiunea noastră. Nu avem unde să ne ascundem. Nu există niciun loc pe Pământ unde am fi capabili să existăm dacă nu stabilim relații corecte.

Atunci vom influența toate națiunile lumii și ei ne vor privi altfel. Totul depinde de conexiunea bună și corectă dintre evrei, deoarece poporul Israel a fost adunat din reprezentanți ai tuturor națiunilor lumii. Numai în această formă putem obliga toate națiunile la o bună asociere și conexiune, iar atunci pacea și liniștea vor veni în întreaga lume.

Noi deținem cheia fericirii pentru întreaga lume. Nu pot exprima cât de dureros este pentru mine să văd cum suferă oamenii și nu găsesc soluții pentru că nu înțeleg în ce formă operează natura și ce interconexiuni există în ea. Totuși, există o soluție. Conform celor spuse de înțelepciunea Cabala și Tora, nimic nu este necesar decât un singur lucru: să aducem poporul Israel la unitate și astfel vom face ca toate națiunile lumii să se unească.

Din păcate, pentru evrei le este mai ușor să se unească cu dușmanii și cu cei care-i urăsc decât între ei. La urma urmei, unirea unii cu alții ține de corectare, iar unirea cu cei care ne urăsc  ține de corupție. Inima noastră de piatră este atrasă de corupție.

Cât timp noi nu facem asta, natura ne va bate. În urmă cu două zile, peste o sută de oameni au murit în urma unei tornade în statul american Kentucky. În câteva secunde, orașul s-a transformat în ruine, o scenă apocaliptică. Și deja natura pregătește mai multe tornade.

Este posibil să oprim toate dezastrele naturale prin unirea oamenilor. Să incercăm. Poate că va ajuta, chiar şi acum. Forța unității oamenilor este mai puternică decât orice tornadă, orice dezastru natural. Este chiar mai puternică decât forța superioară.

Orice dezastru – un uragan, o criză financiară, o epidemie virală – toate acestea sunt lovituri ale naturii, ca răspuns la lipsa de unitate dintre oameni. Conexiunea dintre oameni este cea mai internă forță din lume, iar dacă nu este suficientă, atunci natura reacționează cu lovituri.

Cu toate acestea, oamenii nu se pot uni pentru că există un grup în omenire numit evrei. Acest grup este mandatat mai întâi să ajungă la unitate și astfel să trezească sentimentul în toate națiunile lumii că unitatea este leacul tuturor necazurilor.

Prin urmare, națiunile lumii trebuie să se îndrepte către evrei și să le ceară ca aceștia să înceapă să lucreze la unitatea lor. Pentru asta sunt Națiunile Unite. în loc să condamne Statul Israel, să protesteze împotriva poporului Israel din întreaga lume că nu lucrează la unitate, pentru a preveni dezastrele naturale în toate colțurile lumii sub orice formă.

Nu contează în ce țară trăiește un evreu, în Rusia, în America sau în Israel, dacă este bogat sau sărac, orice evreu care nu lucrează la unitate provoacă dezastre în lume. Prin urmare, timpul se scurge, trebuie să ne unim chiar acum. Numai dacă vom arăta lumii întregi un exemplu de unitate, ne vom împlini menirea.

Din KabTV “Conversaţie cu ziariştii” 12/12/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: