Nu va fi o întârziere

Întrebare: Să presupunem că programul integral de studiu a fost calculat sa includa100 de ore pe lună şi unul dintre participanţi este absent de la studiu din motivul justificat de a fi bolnav sau de a avea copilul bolnav. Ce ar trebui făcut cu el, deoarece el a ieşit din procesul de învăţare şi nu poate prinde?

Răspuns: Datorită procesului de învăţare ce se desfăşoară virtual prin intermediul mass-mediei locale, TV-ului si radio-ului, va fi posibil să se repete toate programele de mai multe ori pe zi. Astfel, nu vor fi cazuri serioase de a ramane în spate.

Chiar dacă o persoană este bolnavă sau are nevoie să stea acasă, în scopul de a avea grijă de un copil, etc, tot vor fi posibilitati de a avansa, împreună cu grupul, dar poate într-un ritm diferit. Dar, în orice caz, ea va fi prezenta la lecţii, ceea ce o va împiedica sa ramana in urma, într-o mare măsură.

Mi se pare că avem nevoie sa gasim oameni obisnuiti cu studierea virtuala, care vor primi mai mult de pe ecran, şi că nu contează daca unul dintre participanţi nu ajunge la grup, daca acesta are un motiv justificat. În orice caz, el poate primi aceleaşi informaţii daca stă acasă din cauza bolii. Şi după aceea el va fi integrat în mod natural in grup şi va da un test. Aceasta nu va fi o problemă.

Pe langa asta, este interzis sa respingem asistenţa reciprocă, deoarece oamenii învaţa un subiect special, în care ajutorul reciproc constituie principiul său, şi de fapt, unul il trage pe celalalt.

Din Emisiunea KabTV  „Orasul experimental: Creşterea”  3/3/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed