O adevărată tranziţie

Întrebare: Care parte a populaţiei trebuie să participe la educaţia integrala, în scopul de a schimba conştiinţa întregii societăţi?

Răspuns: Eu cred că odată ce 20-30% din populaţie devine inspirata de ideea anti-criză -aş numi-o chiar ideea salvarii noastre dintr-o stare critica- acest lucru ar fi răspândit în mod automat la ceilalţi şi vor deveni, de asemenea, interesati să înţeleagă şi să simta necesitatea de a studia metoda integrala. În plus, pe masura ce afacerile şi cererea pentru anumite servicii continuă să scadă, ca urmare a epuizării abilităţilor materiale ale populaţiei, oamenii vor înţelege că au cu adevărat nevoie să se gândească la o anumita tranziţie .

Daca s-a facut o muncă explicativa în rândul populaţiei în ceea ce priveşte criza, cauzele sale, cursul şi consecinţele sale şi modalităţi de a o rezolva regional,in orase, state, şi pe scara globala – oamenii vor asculta cu adevarat. Acesta este motivul pentru care, atunci când oamenilor le va fi oferita mai departe o metodă de educaţie integrala ca mijloc pentru ieşirea din criză, oamenii o vor lua mai în serios.

Este necesar sa organizam discuţii interesante, sa invitam persoane diferite, cu puncte de vederi opuse, în care vor încerca să-si dea seama de lucruri în timpul dezbaterii.

Din Emisiunea KabTV  „Oraşul experimental – Soluţia la criză” 2/03/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed