O imagine favorabilă a schimbărilor care vin

Cred că în cursul anului care vine umanitatea va realiza că îi este imposibil să continue această cursă a supraconsumului, supraproducţiei şi a inflaţiei. Această bulă trebuie să se spargă şi noi trebuie să începem să consumăm rezonbil, să implementăm o distribuţie corectă a muncii şi a resurselor către toată lumea.

Orele care vor deveni libere pentru oameni, ca urmare a acestor schimbări, se vor folosi pentru educaţia integrală, în care fiecare persoană va începe să simtă un nou nivel al existenţei, o stare spirituală, şi va începe gradual să simtă ce înseamnă comuniunea. În această dorinţă comună, această intenţie şi direcţie a gândurilor comună, vom începe să atingem următorul nivel al naturii şi armonia acesteia. Senzaţiile noastre corporale vor începe să dispară, pentru că acestea există la nivel animal.

Aceasta este starea pe care trebuie până la urmă să o atingem. Natura ne asistă în două modalităţi: dându-ne lovituri şi revelându-ne noi orizonturi.

Simt că acest an este foarte puternic şi fundamental. Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a ajuta umanitatea să nu mai meargă în direcţia protecţionismului şi separării. Trebuie să îi ajutăm pe oameni să înţeleagă că avem nevoie să ne direcţionăm către o conexiune viitoare.

Europe începe deja să realizeze asta. Piaţa de astăzi din Europa este un exemplu. Ei joacă un joc al „ Ce ce va întâmpla dacă ne separăm?” iar apoi întâmpină probleme enorme. De aceea, ei se îndreaptă către o mai mare globalizare şi integrare.

Aceasta este o schimbare, o realizare critică a direcţiei de luat şi unde se găseşte salvarea. Sper ca Europa să depăşeasă în final acest vârf special, îndreptându-se mai departe înspre integrare şi conexiune; altfel nu va supravieţui.

Dacă merg înainte către integrare, atunci vor descoperi enorme oportunităţi şi vor fi un exemplu pentru toată umanitatea. Nu va trebui să îşi redezvolte industria pe care au mutat-o în Est şi în Asia, în special către China.

Dacă acest proces îşi urmează cursul corect atunci vom vedea umanitatea dezvoltându-se într-o manieră blândă şi va fi un bun exemplu pentur toată lumea. Va fi o imgine favorabilă. Sper că se va întâmpla aşa.

Dacă nu ne îndreptăm în această direcţie, atunci, din nefericire, ar putea fi mari probleme internaţionale şi globale, care ne vor duce la acelaşi rezultat.

Din “Discuţei asupra educaţiei integrale” nr.4, 12/18/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed