O legătură de prietenie

Întrebare: Oamenii care au trecut printr-o serie de mese rotunde, în general, nu vor să se disperseze, sunt prietenoşi unul cu celălalt. Prin urmare, este necesar să-i ajutăm să realizeze o frăţie cu obiective comune. Ce este această frăţie ?

Răspuns: Oamenii care realizează frăţii integrale încep, brusc, să simtă că cineva îi înţelege, că pot găsi un limbaj comun între ei şi, chiar dacă punctul de vedere al unuia se opune opiniei altuia, sunt pregătiţi să coopereze, să le accepte, aceasta devine bunăvoinţa lor.  Acest sentiment creat ca urmare a comunicării dă unei persoane sentimentul unei noi lumi, o nouă înţelegere, un sentiment nou de pace şi cooperare, tot ceea ce lipseşte astăzi la oameni.

Prin urmare, nu vor să plece, acest lucru se simte foarte puternic. Dacă mărim gama de subiecte discutate, ei sunt dispuşi să vorbească despre alte subiecte şi să găsească o platformă din ce în ce mai largă pentru interconexiuni. Ei încep să fie atraşi unul de celălalt, încep să simtă că se găsesc într-un pachet, precum alpiniştii sau scafandrii, atât de mult, încât sentimentul de apartenenţă la un întreg comun se agaţă de ei.

Din kab.tv, “în timp”, 15.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: