O pregătire psihologică: metoda educaţiei integrale

Întrebare: Există o problemă în a atrage publicul pentru educaţia integrală. Din ceea ce ştiu, oamenii vor să înveţe ceva, să primească cunoştinţe şi nu vor să fie educaţi.

Este corect a camufla cursurile noastre ca fiind psihologie sau un alt tip de curs pentru a atrage oamenii şi apoi a-l prezenta ca un instrument pentru unitate? Adică, a prezenta o instruire completă într-un pachet.

Răspuns: Nu vă înţeleg, să minţim oamenii? Prin ce este diferită instruirea noastră de orice altă pregătire psihologică?

Noi ne reunim în grupuri de zece, în mese rotunde şi le dăm o pregătire psihologică. Le arătăm că, prin conexiunea şi unitatea dintre noi şi muncind conform sistemului de conexiune, când ei nu se resping reciproc, ci se susţin, când ei încearcă să găsească o soluţie comună – brusc, descoperă o anumită forţă particulară interioară. Este vorba despre o pregătire psihologică.

Există sute, mii de laboratoare de pregătire ca acesta, care tratează acest lucru, peste tot în lume. De ce vreţi să ne distingem ca fiind un soi de grup mistic, care nu este clar cu privire la ceea ce tratează şi care nu ştie ce diseminează?

Şi voi puteţi să o numiţi educaţie integrală, deoarece noi dorim să schimbăm o persoană, este preferabil a se adapta la o lume în care trăieşte. În principiu, nu contează cum numim cursul nostru – chiar şi „metoda de dezvoltare integrală”, deoarece nu este diferită de orice psihologie.

Cursul nostru psihologic este numit educaţie integrală. La fel, puteţi să-l numiţi curs de creştere integrală deoarece cu el, dorim să schimbăm persoana, pentru ca să se adapteze mai bine la lumea în care trăieşte. În principiu, nu contează cum numeşti cursul nostru, chiar şi „metoda de dezvoltare integrală”, deoarece nu este diferit de orice altă psihologie.

A doua parte a Cursului zilnic de Cabala, 21.07.2013, Shamati 59, Despre toiag şi şarpe

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed