Purtători ai virusului integral

Întrebare: Care este diferența între rotund și liniar, când vine vorba de discuție, de implementare sau de decizie? Ce înseamnă interacțiunile dintre eforturile liniare și integrare circulară în cadrul metodei integrale?

Răspuns: Înseamnă că noi toți ne aflăm în interacțiuni liniare pentru binele conexiunii într-un cerc. Investesc efort care este direcționat către centrul cercului pentru a deveni rotund, pentru a dispărea și pentru a mă topi în el. Împreună cu asta, dobândesc o idee, un gând și o dorință generală comună.

Acum, nu există în mine nimic integral. Integralitatea este creată în conexiunea dintre noi. De aceea, eforturile mele sunt liniare.

Întrebare: Avem oameni care sunt obișnuiți să ia inițiativă și să implementeze acțiuni în mod individual.

Răspuns: Implementarea nu poate fi individuală! O echipă care se formează a acumulat conexiune, forță și căldură integrale din partea grupului, și merge și transmite acest sentiment  de conexiune reciprocă într-un alt loc, dorind ca acest strop de unitate împărtășită pe care a creat-o prin dorințele și gândurile membrilor să curgă treptat spre ceilalți.

Care este ideea unei persoane individuale aici? Ce poate să facă de una singură? Are nevoie să fie un purtător al virusului nostru integral și nimic mai mult.

Imaginați-vă cum călătoresc căpușele cu ajutorul câinilor. Fiecare dintre noi, în general, trebuie să fie ca un câine pe care stau căpușele virușilor integrali și care sunt transferate de la grupul nostru la un alt grup.

Întrebare: Dar nu este nimic integral în mine…

Răspuns: Cum se poate să nu fie? Ești inclus într-un grup! Dacă nu ar fi nimic integral în tine, atunci ar fi imposibil să mergi oriunde. Ai eșua! Și ce s-ar întâmpla cu noi și cu cei la care ajungi? Va fi un eșec global colectiv?

Întrebare: Să presupunem că ne adunăm împreună, că totul este bine și bun pentru noi. Cum putem merge la cele 99 de procente din populație pentru a transmite aceste minunate căpușe?

Răspuns: Este necesar să ne înțelegem  și să stabilim de la început cum și ce facem, să creăm un plan de acțiune înainte de a ieși să diseminăm, să-l discutăm, să-l aprobăm, să-l implementăm.

De exemplu, înaintea unei întreprinderi de acest tip, trebuie să organizezi un mic atelier practic pentru noi. De exemplu, ne spui lucruri pe care le știm deja; nu contează; pur și simplu exersezi cu noi primul tău atelier ca ucenic. Apoi, facem sugestii și improvizații, râdem de tine, te corectăm, și apoi iei câțiva prieteni cu tine și mergi să diseminezi.

Mergi să diseminezi cu cel puțin doi oameni, dar de preferat trei, și chiar mai bine patru; depinde spre ce public mergi. Veți purta aceeași responsabilitate, asta înseamnă că fiecare dintre prieteni te poate înlocui în orice moment. Și astfel nu ai de ce să te temi, și nici noi, în general, nu avem de ce să ne temem, pentru că trei sau patru dintre prietenii noștri pot umple orice gol.

De pe KabTV, De-a lungul timpului, 17.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed