Războiul spiritual pentru pace

Doar femeile, unite, pot schimba situația în lume și să restaureze ordinea în ea. Însă, din păcate, femeile nu se exprimă pe ele însele activ. Fiecare țară are legi care permit femeilor să ceară acces la conducere pentru a organiza în mod adecvat viața în țară.

De obicei femeile se luptă pentru drepturile lor, pentru egalitate, iar asta este ca o confruntare familială în bucătărie. Însă eu vorbesc despre lupta spirituală. O femeie trebuie să înțeleagă că ăsta este cel mai important lucru chiar acum și ea trebuie să oblige întreaga lume așa cum o mamă își face copii să studieze, să curețe după ei, să se ducă la scoală și să se spele. Așa trebuie văzut rolul femeii – ca o mamă a umanității.

Întreaga lume așteaptă ca femeile să înceapă să își facă corect rolul și să oblige pe toată lumea să realizeze și să înțeleagă scopul spiritual al lumii. Când ne conectăm între noi în mod corect, noi permitem luminii superioare, cea mai înaltă forță a naturii, să intre în noi și să înceapă să lucreze asupra noastră. Acesta este rolul unei femei, rolul unei mame.

Reiese că lupta ar trebui să nu fie pentru drepturile femeilor, ci pentru abilitatea lor de a influența societatea. Femeilor le lipsește cunoașterea, conexiunea și organizarea. Dacă ele vor să meargă înainte, ele va trebui să învețe foarte mult și în conformitate cu asta, să se unească în mod adecvat, să învețe despre misiunea lor și cu înțelepciunea și sentimentele adecvate să își realizeze scopul. Nu este nicio altă cale de ieșire, exact la fel ca un copil care nu vrea să învețe.

Nu este ușor pentru o femeie să facă asta deoarece pe parcursul istoriei ea a fost obișnuită să stea în umbră. Doar educația corectă va ajuta. Ele trebuie să înceapă cu roluri mici și din asta o organizare serioasă se va dezvolta.

O femeie trebuie să cunoască programul și scopul creației, etapele prin care noi mergem și cum sunt obținute. Și pe lângă asta, femeile care încep să studieze astăzi se pregătesc pe ele însele să devină conducătorii societății și a umanității.

Voi trebuie să fiți conștiente că voi îndepliniți o misiune specială și să fiți mai persistente în fiecare zi și pregătite să faceți orice pentru a salva umanitatea de încercările dificile care ne așteaptă dacă noi nu implementăm corect această etapă specială.

Sunt sigur că voi sunteți capabile să faceți asta și eu sunt gata să ajut în orice mod pot. Vă urez succes!

De pe KabTV “Femeile în lumea nouă” 6/30/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: