Religia și procesul integrării

Întrebare: Care este rolul religiei in procesul de integrare și este posibil să integrăm toate religiile lumi împreună?
Răspuns: Mi-am început viața ca specialist în cibernetică biomedicală. Apoi mi-am luat doctoratul în filozofie și am devenit profesor de ontologie și teoria cunoașterii, ceea ce a am făcut mulți ani. Nu văd nicio conexiune între religie și metoda integrării despre care vorbim aici.

În general, religiile vorbesc despre nevoia de a deveni conectat integral cu alții, de a trăi o viață bună, de a fi buni cu alții, să îți iubești aproapele, etc. Dar de fapt, ele numai vorbesc despre asta și nimic nu a fost vreodată implementat. Mai mult, religiile sunt pline de ritualuri diferite și credință oarbă, lucruri care sunt absente în metoda noastră. Aceasta se adresează tuturor oamenilor din lume, pentru că toată umanitate este integrată și interconectată.

De aceea, nu cred că este loc pentru religie aici. Este treaba personală a fiecăruia, pentru că convingerile religioase nu sunt în opoziție cu metoda noastră în niciun fel. Deci, poți fi adept al oricărei religii și să practici educația integrală în același timp.

Din lecția preliminară de la congresul din Vilnius

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: