Să înscriem oameni de ştiinţă pentru a ne ajuta

Întrebare: Mai devreme, am vorbit despre importanţa interacţiunii cu oameni de ştiinţă pentru a le lua interviuri, a aduna materiale, a asculta opiniile lor şi a le folosi pentru a sprijini, din punct de vedere ştiinţific, legitimitatea remarcilor noastre. Să continuăm această muncă? În ce formă este mai bine să o facem?

Răspuns: Nu cred că avem nevoie de această legitimitate. Pe baza faptului că vrem să introducem educaţia integrală în societate, trebuie să facem acest lucru repede şi nu doar teoretic, ci aplicarea practică şi obţinerea unei vederi largi din comunitatea oamenilor de ştiinţă. Asta este tot, poate.

Următorul stagiu este aplicarea practică, când, împreună cu oameni de ştiinţă, psiholoogi, sociologi şi oameni de ştiinţă politici, putem ajunge la o soluţie practică. Pentru a face asta, avem nevoie de un exemplu, al unui oraş mic sau chiar o ţară mică, cum ar fi un sat, şcoală sau afacere, şi să creăm acolo o asemenea comunitate de oameni care vor putea ajuta la soluţionarea numeroaselor probleme interne şi externe.

Din Discuţie asupra educaţiei integrale 5/31/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed