Şi nu va fi nevoie de sedative

Întrebare: Un membru al organizatiei noastre, un adult foarte emoţional, a dezvoltat probleme de somn. El a mers să vadă un specialist şi i-a fost prescris un medicament numit Ritalin. Am fost pur şi simplu şocat de acest lucru. Problema lui este că nu se exprimă suficient, în acord cu natura lui, iar medicul i-a limitat auto-exprimarea chiar şi mai mult.

Ar trebui să i se dea încă un loc în organizaţie acestei persoane impulsive, vocale in mod natural, pentru ca ea să se realizeze pe ea insăşi?

Răspuns: Dacă vrei să-l ajuti aşa cum trebuie, directionează-i mintea către munca în grup, el va simţi o astfel de putere de la ea, o astfel de organizaţie caldă, incât nu va avea nicio problema de restricţionare a sa, deci alţi oameni nu vor avea nicio problema participând activ la discuţii. Acest lucru se intampla automat; Sub influenţa câmpului comun, fiecare persoană devine particula sa echilibrată. Astfel, nu este nevoie de nicio presiune sau limitare aici.

Noi înţelegem că specialiştii nu au alte instrumente la dispoziţia lor; ei prescriu în mod automat Ritalin, iar acest lucru este practic esenţa profesiei lor, dacă poate fi numită aşa astăzi.

Oamenii au nevoie să fie puşi împreună într-un cerc, să li se dea o intenţie corectă, o atitudine şi instrucţiuni; este nevoie să-i supravegheaţi pentru a vă asigura că se comportă într-un mod ondulator în relaţie cu grupul, mergând în sus şi în jos. Toată lumea se mişcă similar modului în care se bate smântâna pentru a face unt: deasupra grupului – sub grup, deasupra grupului- sub grup.

Şi deodată un nou organism apare între ei, care are o viaţă absolut nouă. Şi, după cum ei înşişi se simt în el, încep să simt că acest lucru nou este urmatoarea etapă din dezvoltarea mea, eu sunt în ea. În loc să mă asociez cu trupul meu, mă asociez cu acest ceva comun pe care l-am dobândit împreună, iar aici nu mai sunt sangvin, coleric, flegmatic sau melancolic, ci pur şi simplu includ totul în mine. Sunt toate calităţile puse împreună.

Dintr-o „discuţie despre creşterea integrală” 24/05/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: