Singur la părinți – metoda de creștere

Intrebare: Universitatile din lume au facut studii complete in domeniul educatiei. In Carolina de Nord, in Statele Unite, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca totul depinde de locul in care un copil este nascut; in Kenya, in estul Africii, se urmareste ficare pas pe care copilul il face, in timp ce in Europa asta este considerata agresiune. Exista o singura metoda prin care este posibila educatia copiilor?

Raspuns: Pot fi diferite metode de educatie. Insa lucrul principal este dezvoltarea unui sentiment in copil ca cineva ii este alaturi, creand apropierea dintre oameni.

Baza psihologica a unei persoane poate fi diferita, dar tine de noi sa intelegem ca prietenia lor, intelegerea reciproca si apropierea trebuie dezvoltate in umanitate, nu intr-un sens fizic, ci intr-un sens intern.

Trebuie sa intelegem ca traim intr-un mediu integru in care totul este conectat. Asta trebuie invatat din copilarie. El trebuie sa stie ca numai in felul acesta umanitatea poate supravietui si, prin urmare, noi trebuie sa ne purtam bine intre noi.

Ajutorul comun, conexiunea si intelegerea reciproca, aceste proprietati trebuie sa fie in sistemul conceptual al copilului din nastere! Sa directionam micul om spre cooperarea cu ceilalti, trebuie sa-l aducem la asta intr-un mod adecvat, chiar daca el nu vrea asta, deoarece obiceiul devina a doua natura. Dar, pentru a face asta, tine de intreaga umanitate sa inteleaga ca ne indreptam spre dezastru.

Imi pare rau ca umanitatea nu poate auzi nimic. Dar asta nu ma surprinde deoarece asta este natura noastra. Dar adevarul este ca aceasta natura totusi trebuie corectata, iar omenirea trebuie sa inteleaga asta si sa se ridice deasupra. Intre timp, din pacate, asta nu este realizata.

Pentru a face asta este necesara o echipa organizata in lume, asa incat intreaga umanitate va incepe sa inainteze spre conexiune si unitate.

Altfel, lumea nu are nicio sansa de supravietuire.

De pe Kab TV 21.08.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: