Sistemul global al societatii viitoare

Vrem sa cladim un sistem global care va servi ca un nou mod de conectare pentru umanitate. Va aduce oamenii in situatii in care vor discerne ca, datorita legilor naturii merita mai mult sa daruiasca si sa fie aproape de ceilalti. Eventual, oamenii vor veni sa experimenteze adunarea  impreuna, ca un singur organism.

Acesta va fi un sistem de educatie, care va face persoana sa simta cum, pas cu pas, este invatata despre legile si regulile noii societati. Aceste legi sunt derivate din cunoasterea sistemului general al naturii, din care facem parte si noi. Similaritatea cu principala lege, iubeste-ti aproapele este universala si de baza. Tot restul este o derivatie din asta. (Vedeti articolul lui Baal HaSulam, O singura Lege)

Conexiunile care se vor dezvolta in interiorul acestui sistem va transforma asta intr-un stare virtual, unde oamenii vor aduce parti spirituale in conexiunea virtuala. In acest sistem, oamenii vor incepe sa creeze conexiuni intre ei, care sunt inerente chiar si in vietile noastre lumesti. Din noua constientizare a relatiilor corecte, vor incepe sa creeze conexiuni stranse in afaceri, familie si altele.

In mod gradual, toate formele de conexiune intre oameni se vor dezvolta in acest sistem, pana cand avesta va inlocui toate sistemele conexiunii egoiste. Ultimul este ceea ce pare sa-i uneasca pe oameni azi, desi, in realitate, doar ii separa si-i pune in incurcaturi.

Natura, scopul si influenta unui nou sistem asupra fiecarei persoane este complet diferit. Nu are legatura  cu intelectul si abilitatea de a invata si a preda oamenilor care il folosesc, nici de a-i sfatui pe cei care il pun in functiune. Trebuie, de asemenea, sa le fie ascultate sugestiile cu privire la schimbarile care trebuie facute in conexiunea dintre oameni, incat ei sa avanseze gradual spre conexiuni mai stranse intre ei, pana la obtinerea unei conexiuni mai presus de egoism.

Din A Talk about a New Internet, O discutie despre Noul Internet, 4.04.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: