Strălucirea cărții Zohar

526Cartea Zohar este un comentariu intern asupra Torei. Când o studiați, cel mai important efect al său este strălucirea luminii superioare asupra voastră. Prin urmare, se numește „Zohar” – „strălucire”.

Această lumină vă luminează și vă aduce într-o stare în care începeți să plutiți împreună cu fluxul de cuvinte, litere și propoziții. Conform celor citite, te schimbi intern. Nu primești impresii ca și cum ai citi un roman, dar suferi schimbări care au loc în interiorul tău.

Astfel, adoptați fazele tuturor metamorfozelor descrise în Cartea Zohar și, în cele din urmă, ajungeți la sfârșitul creației, scopul său, fuziunea completă cu Creatorul.

Întrebare: În perioada inițială de studiu când omul nu simte influența Zoharului, are loc totuși această strălucire?

Răspuns: Da. Impactul se întâmplă, dar nu îl simțim încă. Prin urmare, perioada inițială se numește perioada de pregătire. Practici, citești, auzi, încerci să înțelegi.

Întrebare: Pregătirea nu este încă o acțiune?

Răspuns: Nu, aceasta nu este o acțiune. Aceasta este doar dezvoltarea interioară a forțelor, calităților și gândurilor din voi, pe care apoi veți începe să le simțiți. Între timp, ele se dezvoltă latent în tine.

Aceasta este o perioadă destul de lungă și nu simplă, deoarece omul nici măcar nu înțelege cât de radical ar trebui să se schimbe totul în el.

KabTV „Puterea cărții Zohar”  # 8

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: