Studiază în fiecare zi

Observație: Toate sistemele și practicile de instruire, în principiu, sunt concepute pentru a spori percepția informațiilor. O persoană care își poate aminti mai multe informații și apoi le poate folosi este considerată inteligentă. Astfel de oameni sunt foarte avansați și câștigă mulți bani.

Comentariul meu: A câștiga bani, a avansa în lumea noastră, nu înseamnă nimic. O persoană care a absorbit tot ce i s-a dat și a uitat ​​este considerată inteligentă.

Ce înseamnă să uiți? Intreaba-ma ceva. Se pare că nu știu nimic, nu-mi amintesc nimic. Dar de îndată ce vom începe să rezolvăm o problemă, veți vedea că am știut cu adevărat ceva, am învățat ceva. Am studiat toată viața mea.

Observație: Pentru a nu uita informațiile, este util să repetați materialul din ziua precedentă. Și ne sfătuiți întotdeauna să recitim articolul acoperit în lecție în timpul zilei.

Comentariul meu: Da. Dar aceasta este memorarea pe termen scurt.

Întrebare: De asemenea, ne sfătuiți să studim puțin, dar în fiecare zi. De ce?

Răspuns: Deoarece creierul absoarbe constant o cantitate mică de informații. Trebuie să schimbăm omul. Și dacă nu îl hrănești ca pe un copil mic în fiecare zi, atunci nu se schimbă.

Dacă vine la cursuri la fiecare câteva zile, atunci între vizite nu o influențezi și ea primește impresii complet diferite despre lumea noastră. Prin urmare, activitățile zilnice sunt pur și simplu o necesitate! Despre aceasta se spune: „Dacă ți-e dor de o zi, pierzi două zile din cauza asta”.

Sarcina noastră este să schimbăm persoana interioară.

Din emisiunea KabTV  „Abilitățile de management”, 24.06.2020

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: