Sub umbrela unei singure legi

Pentru prima data, in locul miliardelor, aproape haoticelor si neconectatelor legi ale naturii, incepem sa simtim ca o noua lege actioneaza asupra noastra. Noi toti ne aflam sub influenta acesteia, ca unitate si ne indreptam in aceasta directie.

Niciodata nu au fost diverse parti ale umanitatii intr-o asemenea stare. America de Nord si de Sud, Europa si Africa, Asia si Siberia, chiar si Australia si Noua Zeelanda, se afla intr-un proces de declin, in recesiune, si nu conteaza in ce societate traim, carei civilizatii sau religii apartinem, si cum este societatea structurata. Nori imensi coboara asupra lumii noastre si ne cuprind pe toti.

Noi depindem cu adevarat unii de altii. Oamenii descopera asta, si noi simtim acest lucru datorita crizei si ca o consecinta a interconectarii dintre noi. Reiese de aici ca toti suntem inruditi printr-un lung sir de oameni; exista „efectul fluturelui”; unele cercetari arata ca gandurile unei persoane afecteaza clima, si ca tsunami si cutremurele sunt strans legate de relatiile dintre oameni si stilul lor de viata.

Ceea ce inseamna ca fiecare dintre noi se confrunta cu o singura lege care ne uneste cu forta, si daca vrem sa avem o viata mai buna, trebuie sa gasim o cale sa ne apropiem de aceasta in loc sa ne indepartam, si sa dorim sa ne conectam impreuna intr-o aspiratie corecta, frumoasa si buna.

Apoi vom avansa impreuna cu legile naturii si nu impotriva lor deoarece indiferent de situatie natura va castiga! Noi nu putem schimba legile naturii; ele nu sunt asemeni guvernelor care pot schimba forma legilor societatii in functie de interesele lor mercantile.

Aceasta lege este deasupra noastra, precum legile fizicii, chimiei sau cele biologice. Noi putem doar sa le studiem si sa le folosim in forma corecta. De aceea noi trebuie sa intelegem aceasta lege si sa ne conectam la ea cat de mult posibil. Si aceasta lege este legea generala a naturii.

Din KabTV’ “O Viata Noua” Episodul 4, 1/1/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed