Sunt obișnuit să îmbrățișez pe toată lumea

Întrebare: Un rezident al Regatului Unit a scris pe una dintre rețelele de socializare: „Cred că oamenii ar trebui să se îmbrățișeze întotdeauna. Îmi place să îmbrățișez oamenii, dar nu am putut face asta de șapte săptămâni. Fiind blocat singur într-un spațiu mic închis fără măcar a putea să ieși afară este teribil! Trebuie să depun mult efort pentru a-mi menține echilibrul mental. Până joia trecută, cumva am rezistat, dar apoi a devenit foarte rău ”.

El este unul dintre cei nouă milioane de britanici care recunosc că, chiar și în viața normală în afara carantinei, se simt în mod constant singuri. Cum putem fi singuri, dar să nu ne simțim singuratici?

Răspuns: Ar trebui să se căsătorească, să aibă copii, o familie sau cel puțin animale de companie. Acesta este tot ceea ce are nevoie o persoană în general. Știu că unii oameni în timpul pandemiei au început să aibă grijă de flori și să crească verdeață. Alții, dimpotrivă, petrec mai mult timp cu animalele și așa mai departe. Ce pot să-i spun? Căsătorește-te, ca să ai pe cineva de îmbrățișat.

Întrebare: În principiu, mediul imediat pe care îl formează o persoană îl poate salva de astfel de probleme?

Răspuns: Bineînțeles. Ce înseamnă că este obișnuit să îmbrățișeze pe toată lumea? A stat în mijlocul străzii și a îmbrățișat oamenii, mai ales având în vedere că este britanic? Nu pare a fi așa. Nu poți merge nicăieri, atunci găsește un partener(ă) și îmbrățișează pe el sau pe ea.

Din „Kabbalah Express” KabTV, 06.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: