Tratament preferenţial pentru descoperirea Creatorului

Întrebare: Care este forţa creaţiei şi programul este creat să facă ce? Ne pregătesc pentru ceva ascuns în spatele a tot ceea ce se întâmplă?

Răspuns: Cu siguranţă! Suntem în curs de pregătire pentru descoperirea Creatorului către creaturi în această lume. Înţelepciunea Cabala a fost destinată pentru asta, pentru că fiecare om trebuie să îl descopere pe Creator. Creatorul (Bore), înseamnă „Bo Re” (Vino şi vezi). Aşa îl numim, pentru că omul vine şi găseşte.

Întrebare: Ce trebuie să vină şi să vadă omul?

Răspuns: Să simtă, să se deschidă cu ajutorul a două forţe opuse, pentru ca între ele să descopere sistemul superior şi esenţa programului său interior. Iar asta se numeşte Creator. Este cea mai adevărată înţelepciune (ştiinţă) şi de aceea este numită înţelepciunea Cabala. Ajungi la această descoperire în mod ştiinţific, ca în orice altă ştiinţă.

Întrebare: Ce trebuie să facă cineva pentru a penetra acest sistem, acesta „computer”?

Răspuns: Să realizeze recomandările şi sfaturile Cabaliştilor: vino şi învaţă, fă acţiuni care dezvoltă al şaselea simţ cu al cărui ajutor îl descoperi pe Creator, lumea superioară. La fel cum omul simte lumea noastră, el va descoperi o realitate adiţională, care ne conduce, ne acompaniază şi organizează totul pentru noi.

Întrebare: Poţi să îmi acorzi un tratament „preferenţial” pentru a mă ajuta să penetrez în acest „computer”?

Răspuns: Exact asta facem. Dar trebuie să investeşti un pic de energie în asta: Vino şi învaţă, participă la tot felul de activităţi care îţi deschid simţurile. Apoi vei începe să simţ acelaşi sistem care te activează prin această lume. Totul este deschis în faţa ta.

Întrebare: Când studiem Cabala, învăţăm despre acest sistem?
Răspuns: Da! Asta se numeşte „Revelarea Creatorului către creaturile Lui din această lume”, descoperirea sistemului superior de management către fiecare om aflat în această lume.

Întrebare: Este înţelepciunea Cabala un fel de învăţătură filozofică?

Răspuns: Nu. Filozofia gândeşte şi rezonează fără niciun rezultat real în vieţile noastre. În loc de asta, înţelepciunea Cabala este o ştiinţă foarte practică. Ea îi revelează omului lumea superioară şi îl învaţă cum să îşi conducă în mod corect viaţa.

Din programul de radio israelian 103 FM fin 15.02.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: