Un instructor pentru a atinge fericirea

Întrebare: Ce raport ar trebui să fie între cei care studiază metoda integrală şi instructorul lor? Ar trebui să apară “mare” în ochii lor? Ce este această grandoare?

Răspuns: Un profesor cunoaşte natura oamenilor. El este ca un părinte spiritual pentru elevii săi. Ei îl văd ca pe o persoană care înţelege partea lor intrinsecă. Aceasta este atitudinea pe care profesorul nostru o are pentru a câştiga.

Atunci când o persoană vine pentru prima oară, ea nu ştie ce este. Totuşi, imediat după primul curs, ea începe să înţeleagă că este vorba despre o metodă foarte interesantă, care-i dă un sentiment de fericire şi satisfacţie (ceea ce este lucrul cel mai important pentru persoană). La urma urmei, noi suntem creaţi astfel că, practic, tot ceea ce facem, este îndreptat spre senzaţia de satisfacţie. Noi numim această satisfacţie, fericire.

În general este vorba despre o formă complet anonimă şi fără obiect. Este suficient ca o persoană să se simtă bine, fără griji, în securitate, etc. Toate acestea se adaugă la categoria fericire. Dacă o persoană înţelege că poate realiza acest lucru numai cu întreaga echipă, atunci profesorul său poate fi numit “un profesor de fericire”.

Aceasta înseamnă că tu eşti un profesor pentru a atinge fericirea.

 

Din kab.tv, “prin timp”, 17.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: