Un Viitor Care Te Face Să Devii O ființă Umană

Intrebare: Filosofii susțin că o persoană este atrasă de viitor și este construită din viitor …

Raspuns: Acest lucru este absolut adevărat. Imaginea noastră viitoare, atributele, aspectele, și societatea pre-există în natură.Conceptul de timp nu există în natură. Timpul este o dezvoltare numai în ceea ce privește conștiința noastră. De aceea, intreaga  imagine din viitor există deja în natură, iar noi trebuie să ajungem la ea, dar modul în care ajungem depinde de alegerea noastră.

Intrebare: Alegerea modurilor diferite de dezvoltare apare numai atunci când o persoană simte instabilitatea unui sistem complex. Când sistemul este stabil nu există liber arbitru, pentru ca acesta este fix, nu se miscă.

Raspuns: Nu. Opțiunea de a alege există numai atunci când o persoană alege dacă să meargă în direcția pe care i-o arată natura generală integrală sau să urmeze calea lui individuală si anume ce ii spune natura egoistă. El alege între aceste două direcții, dar scopul este unul singur și il va atinge , în oricare din variante. Ce îl va motiva pe drum: Va fi ego-ul său ce va exercita presiuni negative asupra lui, sau dorința sa pentru integralitate prin  atracții pozitive?

Dorul pentru integralitate este viziunea ce mă propulsează mai departe, studierea stării viitoare, care decurge din ceea ce am obtinut azi. Dacă ma  deplasez spre o societate integrală, apoi informațiile, sentimentele, și înțelegerea a ceea ce ar trebui sa ating, sunt acumulate gradat în mine. Pot să prevăd deja pașii mei următori.

Din KabTV „Lumea Integrală: Formula de societate Integrală” 7/1/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: