Vreau sa devin educator, sa ma invete cineva !

Intrebare: Sa presupunem ca locuitorii unei mici localitati au inceput sa invete metoda integrala. Cum se poate forma din ei o grupa de viitori profesori si educatori ?

Raspuns: La inceput trebuie sa fie doar grupuri generale. Dar in cursul primelor doua saptamini, in aceste grupuri o sa inceapa sa se evidentieze citiva oameni la care trebuie sa fim atenti si cu ei vom continua studiile suplimentare.

Daca ei o sa fie interesati in continuare sa se integreze in procesul de invatare deja ca educatori,profesori, organizatori de invatamint, atunci la sfirsitul cursurilor generale le organizam cursuri suplimentare in care ii invatam psihologia in lucru cu grupuri, etc…

Se poate bineinteles ca in continuare sa se organizeze in grupuri independente care vor invata dupa un program special.

Intrebare: Dupa acumularea invatamintului integral de inceput, urmeaza etapa a doua-educatia integrala.Cum se poate forma grupa pentru aceasta etapa ?

Raspuns: Pentru a doua etapa trebuie alesi oameni care sint capabili pentru educatia integrala cea speciala.Din ei o sa se formeze mici grupuri pentru pregatire de educatori si profesori.O sa li se faca o pregatire si specializare serioasa si din partea noastra si din partea pshihologilor si economistilor. Acesti oameni trebuie sa primeasca o pregatire de baza serioasa, pentru a putea explica, convinge si pentru a putea raspunde la orice intrebare si sa resolve orice problema care se poate ivi.

Din programul „orasul experimental, educatie” 03.03.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed