Este Imposibil sa Mergi Impotriva Naturii

the-meaning-of-spiritual-and-physical-tears

In Stirile (de la The Guardian): „Germania voteaza legea impunerii limitelor in executarea platilor”. Camera Inferioara Legislativa din Bundestagul German a aprobat joi o lege care va introduce restrictii asupra executarii platilor. Coalitia dintre Conservatori si Social-Democrati (SPD), a cancelarului Angela Merkel spera ca aceasta lege va incuraja firmele sa se concentreze pe performanta pe termen lung, mai degraba decat pe castigul pe termen scurt.

Daca membrii consiliului de administratie sunt trasi la raspundere pentru daunele firmei lor, ei pot plati pentru acest lucru din propriul lor buzunar. Cifra totala va fi de cel putin zece la suta din daune, dar nu mai mult de 1,5 ori salariul fix anual.

Comentariul meu: Aceste masuri nu vor ajuta, pentru ca pana ce egoismul nu va fi corectat, oamenii vor folosi toate mijloacele posibile pentru a eluda legile care limiteaza implinirea egoismului lor, chiar daca acest lucru este in contradictie cu sensul implinirii comune. Este imposibil sa mergi impotriva naturii, in ciuda sensului comun, dar este evident ca restrictiile de plati personale maximale sunt benefice individului, la nivel personal!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: