Internetul: Forta Superioara ascunsa în unitate

Internetul a aparut doar în urma cu aproximativ 15-20 de ani. Lui nu i-a luat nici măcar o generaţie să crească, dar exista cu siguranta o generatie ce a crescut pe Internet.

Şi dacă vom aştepta până cand următoarea generaţie soseste, peste alti 15 ani, vom vedea o umanitate foarte diferita. Aceasta va trăi toata pe Internet, în mod constant conectata în reţeaua comună de comunicaţii care conecteaza toata lumea prin intermediul unor dispozitive portabile, cum ar fi iPod, de exemplu. Şi vom menţine cunoştinţa unul cu altul numai prin intermediul acestei reţele virtuale.

Acesta va fi momentul în care tot binele şi raul nostru vor iesi la lumina, deoarece acest sistem are o forţă internă de care nu suntem conştienţi in acest moment. Trebuie încă să apară şi sa se manifeste.

Într-un loc unde oamenii sunt conectati unul cu altul, o „a treia componenta”, apare: un efect, un „derivat” in această privinţă. Să presupunem că suntem un grup de 10 participanţi care sunt interconectati. Aceasta înseamnă că există, de asemenea, o forţă cumulativă a grupului format din zece persoane.

Dar asta nu e tot! Când ne-am legat, o forţă suplimentară ia nastere, o componentă suplimentara produsa de unitatea noastra, rezultatul său, o „generalizare”, care include toate forţele speciale. Şi dacă ajungem conectati într-o singură reţea, în ciuda faptului că este complet falsa şi egoista şi a absorbit toate probele cele mai grave ale naturii noastre, cu toate acestea este o retea care ne aduce împreună. Şi, prin urmare, forţa care furnizeaza aceasta legatura va fi dezvăluita în acest loc.

Acesta expune o necesitate noua pentru noi. Această reţea în sine are o natura unica, un caracter şi legitimarea că ne va trage spre integrare, unificare şi dezvoltarea corecta, la o umanitate cu adevărat unificata.

Dacă ne-am conectat, indiferent cum, prin legături bune sau rele, această legătură ne va aduce la tipul corect de unitate în cele din urmă. Aceasta poate aduce unele lovituri pe cale dacă suntem egoisti si nu intelegem care este forma dreapta de evoluţie . Dar, în acelaşi context, se poate merge fără probleme şi bine. În orice caz, într-un fel sau altul, în cadrul acestei reţele, acolo funcţionează o forţă specială, care este cu un grad mai presus de noi.

Egoismul integrat, care este conectat şi se obligă să fim împreună, care a aranjat aceasta întreaga reţea şi pe noi în ea, pare a fi o forţă negativa, dar în interiorul ei, este unal pozitiva, care ne atrage treptat pentru a deveni ca unul. Sunt sigur că o vom dezvălui în viitorul foarte apropiat, bazandu-ne pe cât de ne dezvoltam acum.

Este un fenomen natural: Când oamenii se unesc, prin unificare şi ca un rezultat al acesteia, există o forţă suplimentară prezenta. Acesta este modul în care natura este proiectata. Ar putea fi o adunare a unor clovni sau a celor mai rai criminali, şi totusi, unitatea lor va produce un rezultat puternic (deşi eventual rău). Aceasta se datorează faptului că unirea în sine este dotata cu o forţă spirituală. La urma urmei, spiritualitatea este o conexiune.
Deci, conexiunea noastra poate fi buna sau rea pentru moment, dar, ca rezultat, tot ne va avansa.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: