Invatind sa operam in concordanta cu un Nou Program

Pina acum, eram capabili sa ne dezvoltam in concordanta cu programul general al naturii. Am insistat pe dezvoltarea propriului egoism de-a lungul intregii istorii. Acum, am completat aceasta dezvoltare si este necesar sa incepem evoluarea intr-o forma diferita.

Inainte, natura ne-a impins sa ne dezvoltam in concordanta cu programul “A”, dar acum, se pare ca incepem sa fim influentati de o noua “orbita” si se lanseaza un program “B” de dezvoltare. Acesta este motivul pentru care trebuie sa ne dezvoltam intr-un mod complet diferit.

Daca programul “A” dezvolta direct dorinta si mintea, programul “B” actioneaza intr-un mod diferit. Ne obliga sa ajungem la similaritate in proprietati si la armonie cu natura. De aceea natura ne arata ca sintem conectati, unificati, si ca traim intr-o lume globala, integrata, indiferent ca dorim acest lucru sau nu.

Natura ne reveleaza o noua forma care nu a existat anterior, si noi trebuie sa facem sa corespundem cu ea, cu alte cuvinte, sa ne conectam, sa ne unim si sa atingem influenta mutuala.  Trebuie sa incepem sa ne organizam, noi si intreaga populatie a pamintului in concordanta cu legile naturii pe care acum le revelam in societate, pe masura ce descoperim ca toti sintem interconectati si ca depindem unii de altii.

Cind nu facem asta, devenim opusi naturii, si o lipsa de corespondenta apare intre noi, iar acest lucru este foarte periculos. Cind am fost obisnuti sa lucram in concordanta cu programul “A”, nu ne aflam in opozitie cu natura. Pur si simplu ne aflam in nivelul “neanimat”. Natura ne impingea sa ne dezvoltam dorinta egoista si sa cautam implinirea, si exact asta faceam.

Suferinta ma impingea din spate. M-a ajutat intotdeauna cind nu avansam suficient de repede, dar intotdeauna ma dezvoltam intr-o directie egoista. Acesta este motivul pentru care toti aceia care au incercat, au atins succesul.

Dar asta nu mai functioneaza astazi, deoarece natura a inceput sa ne influenteze de Sus intr-o forma diferita, si noi trebuie sa ne schimbam in concordanta cu acest lucru.

Din a 4-a parte a Lectiei zilnice de Cabala 12/3/10, Convorbire speciala despre tragedia din Nordul Israelului si echilibrul in Natura

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed