Lasa Creatorul Sa Invinga Faraonul!

Doua intrebari legate de cresterea egoismului:

Intrebare: Studiez Kabbalah de aproape doi ani, si exista ceva ce ma framanta. Se pare ca, cu cat invat mai mult despre natura mea, cu atat sunt mai dezgustat de ea. Ma simt chiar mai framantat decat eram inainte. Pur si simplu nu ma pot concentra pe scopul si frumusetea Kabbalei odata ce ma simt asa de dezgustat de natura proprie si de cei din jurul meu. Ce ar trebui sa fac?

Raspunsul meu: Ar trebui sa fii bucuros ca egoismul incepe sa se descopere in interiorul tau. Este Lumina Superioara care il dezvaluie si trebuie sa ceri Creatorului sa te ajute fara sa cazi mai adanc in egoism. Trebuie sa te ridici deasupra lui si sa fi multumit ca va continua sa creasca pentru ca sufletul sa-l poata folosi in dezvoltarea sa.

Intrebare: Te rugam sa ne sfatuiesti cum sa gasim puterea de a depune eforturi in vederea conectarii daca ego-urile noastre sunt asa de puternice incat simtim ca putem doar sa ne predam Lui fara sa facem aceste eforturi ce ar trebui sa le facem?

Uneori ne simtim ca si cum “Stim ca trebuie sa facem asta, dar nu vrem deloc s-o facem si nu avem nici puterea de-a o face” Acestea sunt momente frustrante, ca ego-urile noastre sunt cea mai mare putere care exista!

Raspunsul meu: Asta pentru ca nu invocati puterea Creatorului! Creatorul este cel ce infrunta Faraonul in vreme ce noi trebuie sa fim ca Moise, sa stam de-o parte si sa-i lasam sa se bata!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: