Magnații sub atac

Până acum, toată lumea a crescut și s-a dezvoltat în propriile dorințe individuale de la faza de rădăcină până la faza patru. Dar acest proces s-a terminat și nu mai există nicăieri unde să crească în mod individual. Astăzi, dezvoltarea poate continua numai în legătura dintre noi.

Această conexiune este, de asemenea, împărțită în faza de rădăcină și faza unu, doi, trei și patru, în funcție de grosimea acesteia. Aceasta este, de fapt, întrebarea care se pune astăzi: Cum țesem conexiunea dintre noi în mod corect?

Nu este nimic ce putem face în noi, ne-am epuizat ego-ul nostru individual și, astfel, fără conexiunea corectă, fiecare se va prăbuși.

În special, aceasta se aplică la magnați, deoarece toate conexiunile majore din societate depind de ei. Prin urmare, toți magnații se vor prăbuși. Pe de altă parte, persoana obisnuită va simti doar un ecou al acestui colaps. Magnații sunt atât de strâns legați de lume, încât sunt mult mai tulburați și chiar mai dependenți, și astfel vor simti lovitura mult mai puternic, dacă nu încep să creeze conexiunile corecte.

Acest lucru se poate întâmpla în moduri diferite, cum ar fi falimente și dezastre, dar esența nu se schimbă; ei vor simți că ceva a mers prost și nu funcționează. Acest lucru se datorează faptului că industria modernă și comerțul depind în totalitate de conexiunile reciproce, iar legăturile reciproce nu vor funcționa astăzi, dacă sistemul general global nu este luat în considerare.

Din partea a 4-a a Lecției zilnice de Cabala, 11/09/12 , „Pacea în lume”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: