Moartea masivă a albinelor poate conduce la înfometarea lumii întregi

Din ştirile zilei (din MSN Money) “Termenul ‘sindromul prăbuşirii coloniilor’ poate părea desprins din science fiction, dar de fapt reprezintă o problemă în creştere, cu consecinţe economice larg răspândite, care afectează una dintre insectele ce influenţează în mod benefic omenirea: albinele.

“Colonii întregi de albine au început să moară de câţiva ani de zile, fără ca oamenii să înţeleagă de ce. Iar dacă vă imaginaţi că moartea albinelor nu vă afectează, mai gândiţi-vă! Aşa după cum notează  The New York Times , aceste albine sunt esenţiale în polenizarea majorităţii speciilor de fructe şi legume, din America.

“‘Departmentul Agriculturii spune că un sfert din dieta americanilor, de la cireşe şi pepeni, până la ceapă, depinde de polimerizarea albinelor,’ scrie The Times. ‘Mai puţine albine înseamnă recolte mai mici şi preţuri mai mari la alimente.’”

Comentariul meu: Acesta este modul în care îşi conduce planeta homo sapiens! Şi chiar dacă am descoperi, abia astăzi, cum să procedăm corect, tot nu am putea opri acest proces, pentru că nimeni nu ascultă de nici un argument…

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: