O lectie pentru toata lumea care are ghinion

Egoismul a atins maximum de dezvoltare la nivel individual şi egoismul individual a început să ne incatuseze. Acesta este motivul pentru care oamenii au început să dezvăluie interconectarea şi interdependenţa dintre ei. Aici este o lecţie pentru toată lumea care ‘are ghinion’: dacă dorinţele şi gândurile sunt orientate spre binele comun, atunci vom reuşi in tot ce facem.
Reţeta succesului este să facem tot ce putem, pentru a da la altii. Aceasta înseamnă că păstram doar ce este necesar pentru a avea o viaţă normală. Pentru o afacere „muncind pentru a darui”, înseamnă că vei face numai venituri reprezentand suma necesară pentru acoperirea cheltuielilor. Acesta este modul în care oamenii ar trebui să stabilească preţul de vânzare cu amănuntul la bunuri şi servicii. Nimeni nu ar trebui să facă un profit doar ca „sa fie, acolo”, în contul bancar.
Această abordare este total opusa la ceea ce se întâmplă în prezent. Cu toate acestea, până la sfârşitul crizei, toata lumea va trece la acest sistem. Nici o singura afacere nu va fi capabila să funcţioneze, altfel.
Aceasta, pentru că tot ceea ce se primeşte în plus faţă de ceea ce este necesar, este o încălcare a echilibrului cu Natura. Conform echilibrului, o persoană ar trebui să consume atat cat are nevoie pentru a exista, la fel ca orice alt animal. Suferinta pe care o simt şi explicatia Kabbalei, privind cauza suferintei, va ajuta pe oameni să se înţeleagă că cel mai bun mod de a exista este de a servi pe altii, la fel cum o fac  şi celulele, organele, şi toate partile corpului.
Într-un fel sau altul, Natura (Creatorul) va prevala. Acest lucru se poate întâmpla fie forţat – prin suferinta din partea noastră, sau de bună voie, prin constientizare, pentru că oamenii isi vor da seama de faptul că trebuie să ascultăm de Natura şi de legea armoniei.
Imediat ce vom începe să cooperam cu natura, ea  va începe să ne trateze diferit şi condiţia noastră se va schimba. Vom avea, brusc, si apă si alimente şi toate celelalte lucruri de care toată lumea are nevoie.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: