Pregatirea pentru atitudinea corecta

Toata munca noastra este intentia pentru pregatire. Indatorirea noastra nu este sa stergem egoismul care se dezvaluie in noi, dar sa fim gata sa il percepem ca fiind dezvaluit de Lumina Superioara, de Creator. Trebuie sa putem discerne imediat in Lumina amarul, ca semn de bucurie in  dezvoltarea noastra.

Sufletele noastre (dorinta si Lumina) au coborat gradual, iar acum trebuie sa dezvaluim aceleasi grade sau stari de jos in sus. Trebuie sa le experimentam in toate detaliile atfel va exista o fisura in Kliul general, la Corectia Finala.

Nu putem schimba destinul deoarece el vine de sus. Totusi, ne putem pregati pentru a-l putea privi si percepe diferit. Senzatii neplacute in egoism, in dorinta de a ma bucura, sunt cauzate de faptul ca ma identific cu egoul meu.

Daca cumva ma ridic deasupra lui si ma pregatesc sa vad doar schimbari in bine in tot ceea ce vine de la Creator, atunci aceleasi stari ale egoismului, revelatiile neplacute, vor fi percepute ca bune, pozitive si utile. O sa fiu recunoscator pentru ele.

Cand incep sa percep diferit atitudinea Creatorului fata de mine, atunci toate excesele mele intentionate sau neintentionate devin oportunitati pentru a fi  corectat si pentru a atinge daruirea, iar apoi aceaste excese se transforma in calitati. Mai departe, totul depinde de mine si de pregatirea mea.

Din partea 1a  Lectia zilnica de Cabala 10/7/10, “Cei buni se simt bine,si cei buni se simt rau’’

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: